Voetbal

Met de voetbal wordt gespeeld in vijftallen op een kwart veld. Op deze manier hopen we meer teams te krijgen, zodat we twee poules kunnen maken met als aflsuiting een finale. De mini’s spelen op een nog kleiner veld. Met welke aantallen zij spelen is afhankelijk van de opgave van spelers.

 

Alle aanmeldingen (OOST, NGK en WEST) worden samengevoegd. Bij het samenstellen van de teams wordt er een mix toegepast tussen jong en oud. Ook als je niet de hele dag kunt, is het mogelijk je op te geven (graag wel even vermelden bij de commissie).

 

Doordat er dit jaar minder aanmeldingen zijn dan in andere jaren hebben wij de prestatie en recreatie samengevoegd in de teamindeling. Ook het speltype is bij sommige onderdelen iets anders:

Je kunt je opgeven via een mailtje naar webmaster@triangeltoernooi.nl of door het formuliertje in te vullen op de contactpagina. We spelen in de volgende categorieën:

Ken je iemand die het ook leuk vindt om mee te doen? Hij/zij is van harte welkom!

 

Mini’s 3 tegen 3 (4 t/m 7 jaar)

Job Pruim, Mees De Haan, Wouter De Lange

 

Beloften 6 tegen 6 (8 t/m 12 jaar)

Dannee Van der Wal, Thijs Mulder, Jeroen Pruim, Jesse Pruim, Koen Van Pijkeren, Jorn Dijk, Lukas Jan Van Niejenhuis, Mark Van Niejenhuis, Gijs Van Niejenhuis, Tim De Haan, Evelien Boerema, Brent Stevens

 

Prestatie

Bart Mulder, Joël De Lange,

 

Recreatie 5 tegen 5

Gejan Nijland, Job Oldegbers, Timon Oldegbers, Jeroen Van Gelder, Frank Van Pijkeren, Marien Albracht, Daniëlle Pierik, Robin Wolters, Nanou Van Der Wal, Jan Pruim, Jord Stevens, Bart Stevens, Sjoerd De Haan, Hans Van De Riet