Kerken

GKv Dalfsen-Oost

Dalfsen-Oost is een kerk waarin we met ruim 600 leden uit alle generaties samen willen leren en voelen wie God voor ons is. Zijn liefde, die in Jezus naar ons is toegekomen, staat centraal. Hij heeft ons geluk voor ogen en geeft ons een hoopvolle toekomst. En dat willen we graag met u delen. Lees meer op hun website.

 

NGK Dalfsen

Sinds januari 1973 is de NGK geïnstitutionaliseerd aan de Polhaarweg. “Onze visie: een liefdevolle en bewogen gemeente zijn voor alle mensen”, zei hij, “Deze kerk heeft geen naam, we worden ‘het kleine kerkje met het puntdak’ genoemd. Zo is het ook: dit is onze ‘tent’. Met een steen in de gevel waarop de tekst 1Petrus 2: 4 en 5 staat. De kerk is niet het gebouw, de kerk: dat zijn wij.” Lees meer op hun website.

 

GKv Dalfsen-West

Dalfsen-West bestaat uit bijna 700 verschillende ‘levende stenen en steentjes’. Onze gemeente is een eigentijdse en voluit gereformeerde kerk, gefundeerd op de Bijbel en de belijdenis, die leeft in blijde verwachting van Jezus komst. We vormen een gemeenschap die dichtbij God, dichtbij elkaar en dichtbij de wereld leeft, met als opdracht het woord van Jezus Christus; laat je licht schijnen! Lees meer op hun website.